Info

– Laatu edellä –

Urakoitsijat -The Official Grind Community of Finland- on syksyllä 2018 perustettu yhteisö niille rakennusalan ammattilaisille ja aloitteleville ammattilaisille, jotka haluavat panostaa korkeaan laatuun, kestäviin ratkaisuihin sekä turvalliseen ja terveelliseen työympäristöön.

Kolmessa vuodessa Urakoitsijat-yhteisö on kasvanut yli 1300 rakennusalan ammattilaisen verkostoitumispaikaksi. Jos haluat kehittyä ja pyrkiä parhaimpaasi joka päivä, on tämä yhteisö oikea paikka juuri sinulle. Me kuljemme laatu edellä ja ylpeänä omasta ammattitaidostamme.

Muihin someyhteisöihin verrattuna olemme erityisen ylpeitä siitä, miten tsemppaava ja vilpitön yhteisömme on. Jäsenemme tukevat toisiaan sekä jakavat avoimesti vinkkejä ja apua sitä tarvitseville. Keskustelua käydään muun muassa työtekniikoista, työkaluista ja kaikesta alaan liittyvästä, hyvässä hengessä ja monesti ihan atomitasolla asti.

Yhteistyö alan parhaiden toimijoiden kanssa antaa jokaiselle Urakoitsijat-yhteisön jäsenelle mahdollisuuden kehittää omaa tekemistään ja ammattitaitoaan uusien tekniikoiden ja työkalujen avulla. Testaamme usein uusia innovaatioita yhteisön sisällä, jaamme tietoa Youtubessa ja tapaamme jäseniä ja yhteistyökumppaneita Grind Partyn merkeissä noin kerran vuodessa.

Jos kiinnostuit ja tunnet yhteisön omaksesi, olet äärimmäisen tervetullut mukaan!

Liity suljettuun Facebook-ryhmäämme, seuraa menoa Instagramissa ja nappaa uusimmat vinkit Youtube-kanavaltamme.

Huom! Hyväksymme Facebook-ryhmäämme vain rakennusalan ammattilaisia. Muista vastata liittymiskysymyksiin ja tutustua yhteisön sääntöihin ennen liittymistä, jotta voimme varmistua soveltuvuudestasi ryhmään.