Jäsenille

Etkö ole vielä jäsen? Mukaan Urakoitsijoiden-yhteisöön pääset liittymällä suljettuun Facebook-ryhmäämme tästä linkistä. Jäsenyys on tietenkin täysin ilmaista. Pidämme tarkkaa seulaa jäsenistä, joten on ehdottoman tärkeää että vastaat liittyessäsi jäsenyyskysymyksiin. Urakoitsijoihin hyväksytään mukaan ainoastaan rakennusalan urakoitsijoita ja alalla työskenteleviä.

Urakoitsijat on rakennusalan ammattilaisten yhteisö, jossa jokainen saa äänensä kuuluville. Jäsenenä voit kysyä mieltä askarruttavia asioita ja jakaa omaa sisältöäsi muille ammattilaisille kaikissa Urakoitsijoiden medioissa. Yhteisön kesken järjestetään paitsi arvontoja, tapaamisia ja koulutusmatkoja, myös Urakoitsijoiden oma Grind Party noin kerran vuodessa.

Facebook

Urakoitsijat-ryhmän jäsenenä pääset seuraamaan keskustelua rakennusalan ammattilaisten välillä ja tuomaan esiin omia mielipiteitäsi, vinkkejäsi ja kokemuksiasi. Yhteisö on tarkoitettu etenkin ammattitaidon jakamiseen ja verkostoitumiseen eri puolella maata toimivien urakoitsijoiden kanssa. Kysy, kerro, jaa, tykkää ja osallistu juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Facebookin pääryhmän lisäksi yhteisöltä löytyy myös muita alaryhmiä, esimerkiksi Urakoitsijoiden Yrittäjäjaosto, Myynti- ja vuokrauspalsta yms. Näihin on pääsy ainoastaan Urakoitsijat-yhteisön jäsenillä.

Instagram

Jos haluat jakaa työvaihekuviasi tai muuta alaan liittyvään Urakoitsijoiden instassa, lähetä materiaalisi sähköpostitse osoitteeseen info@urakoitsijatsuomi.fi tai laita viestiä suoraan instassa @urakoitsijat.

Youtube

Urakoitsijat Suomi Youtube-kanavalta löytyy urakointiin, remontointiin ja rakentamiseen liittyviä projektivideoita, työkalutestejä, uutuuksien esittelyjä, arvontoja ja paljon muuta. Yhteisön jäsenenä voit myös jakaa omaa videomateriaaliasi Urakoitsijoiden Youtubessa. Jos haluat julkaista kuvaamaasi materiaalia kanavalla, kurkkaa ohjeet videoiden lataamiseen Facebook-ryhmästä tai kysy lisäohjeita sähköpostitse.

Blogi

Kukkiiko runosuoni? Jos koet, että haluat jakaa ajatuksiasi alaan liittyvistä asioista lyhyempien tai pidempien kirjoitusten muodossa, Urakoitsijoiden oma blogi on sinua varten. Aihe, kirjoitustyyli ja pituus ovat omissa käsissäsi, kunhan kirjoituksesi liittyy rakennusalaan ja on hyvän maun mukainen. Näpyttele siis vapaamuotoinen postaus omaan tyyliisi ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen info@urakoitsijatsuomi.fi. Jos haluat liittää tekstiisi kuvia, lisää ne mailin kylkeen. Julkaisemme jäsenten blogipostaukset täällä.

Verkkokauppa

Urakoitsijat-yhteisön jäsenille ja kaikille rakennusalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa Grind Shop, avattiin syksyllä 2019 ja on sen jälkeen urakoitsijoiden ja asiakkaiden palautteiden perusteella hioutunut nykyiseen muotoonsa. Verkkokaupasta löydät alan erikoistuotteita käsityökaluista ja tarvikkeista maaliruiskuihin, automaattisaumauskoneisiin. Kauppaan launchataan tasaiseen tahtiin alan mielenkiintoisia uutuuksia ja Shopista löydät myös vuokrakalustoa työmaallesi lyhyelläkin varoitusajalla!

Reno Academy

Reno Academy koulutuskeskus on perustettu tukemaan alalla aloittelevia urakoitsijoita ja niitä jo kauemmin alalla työskennelleitä, jotka haluavat kehittää ja monipuolistaa omaa ammattitaitoaan. Reno Academyn verkkokurssit ja -koulutukset, mm. Urakoitsijan Käsikirjan ja Urakoitsijavalmennuksen löydät Grind Shopista.